Sushi, kryssning och kärt återseende

Hur är det möjligt att en vecka redan försvunnit. Jag har sagt det förr men jag säger det igen, DAGARNA BARA FLYGER FÖRBI! Man hinner max med en, EN extra grej förutom praktiken/ dag. Idag har vi varit och handlat, vi storhandlar en gång i veckan, vanligtvis på söndagar men med påsken mellan så har vi klarat oss tills nu. Det är verkligen skönt när kylen är fylld och du vet att du inte behöver fundera om det finns mat eller inte förrän om en vecka igen.

Nåja nu backar vi tillbaka då till påskhelgen. På fredagen gjorde jag ett besök hos Cessi i Täby där hon jobbar. Eftersom hon jobbar för ett av mina favorit sminkmärken så brännde jag ett litet hål i plånboken förståss…

image

Som tack fick jag dock en snygg sminkning av henne.

image

Hem kom jag med en sjukt bra mascara, en solklar favorit och ett fransserum. Jag har korta fransar som inte hålls böjda fast hur jag än försöker, men genom att först applicera serumet och sedan mascara. Jag har perversion som innehåller mer svarta pigment än en vanlig svart mascara och dessa produkter tillsammans gör att fransarna både hålls böjda och ögona ser pigga ut hela dagen. Det märkliga är att jag inte ens behöver använda mig av en fransböjare för att jag skall få den effekten. Grymt bra grejer!

Det blev också en nude läppenna och en glitter eyeliner som fick följa med mig hem.

På fredag kväll gick vi ut till EAST för att äta sushi. Jag har smakat det en gång tidigare men var absolut inte imponerad men jag kände att det ändå var dags att ge det en chans till.

image

Jag är tyvärr inte riktigt förtjust ännu heller. Konsistensen är fruktansvärd och fisken smakar för mycket fisk, haha! Jag älskar fisk men den får inte vara rå.

Efter middagen gick vi iväg till Göta källare för att träffa massa vänner från Cypern som skulle iväg på kryssning på lördagen. Det var så himla kul att se alla, så kul att jag bestämde mig för att följa med dem nästa dag, men mer om det i nästa inlägg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s